Η κάβα Κώστας

Από το 1975 μέχρι και σήμερα, η Κάβα Κώστας έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ποτών, αναψυκτικών και κρασιών στον τομέα της χονδρικής και της λιανικής πώλησης στην πόλη της Λάρισας.

 

Με αγάπη και γνώση πάνω στο αντικείμενο, παραμένοντας πιστοί στις αξίες τη συνέπειας, του επαγγελματισμού, της παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων/υπηρεσιών, βρισκόμαστε σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

 

Το μότο της κάβας μας ήταν από την έναρξη της “τα πάντα από ποτά” και αυτό συνεχίζουμε μέχρι σήμερα με τον ίδιο ζήλο.

 

Πάνω από 2000 ετικέτες classic, premium και ultra premium brands ποτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φιλοξενούνται στο φυσικό αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.  Μέσα από μία ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε και να ανακαλύψετε τον κόσμο των wine & spirits κάνοντας την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Σήμερα η κάβα μας διαθέτει το φυσικό της κατάστημα στην Ηρώων Πολυτεχνείου 167 αλλά και την αντιπροσωπεία του παγκόσμιου Brand "Πραλίνες Leonidas" στην Κουμουνδούρου 1

Γιατί να μας επιλέξετε

Επαγγελματισμός και αμεσότητα

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την άμεση διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας

Ποιότητα προϊόντων και χαμηλές τιμές

Με ευθύνη παραδίδουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα ποτών στις οικονομικότερες τιμές

Εμπειρία γευσιγνωσίας 46 χρόνων

Με διαρκής έρευνα όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της γευσιγνωσίας προσφέρουμε ποτά που εντυπωσιάζουν

Eμείς να είσαστε σίγουροι ότι θα σας φερθούμε με την ίδια αγάπη και προσοχή είτε επισκεφτείτε το φυσικό είτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!