Παραδόσεις & Τρόποι Αποστολής

Ολοκληρώνοντας τις αγορές σας έχετε την ευχέρια να επιλέξετε τους τρόπους με τους οποίους θα παραλάβετε την παραγγελια σας και είναι οι εξης:

 

Αποστολή στο χώρο σας

Θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση αποστολής που έχετε σημειώσει στην παραγγελία σας. Λάβετε υπ’ όψiν πως οι αποστολές γίνονται καθημερινές, εκτός Κυριακής, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, χωρίς δέσμευση ώρας.

 

Παραλαβή από το Κατάστημα

Επιθυμείτε να παραλάβετε τις αγορές σας από το κατάστημα μας Cava Kostas; Κανένα πρόβλημα!

 

. Έχοντας ολοκληρώσει την παραγγελία σας στο e-shop θα λάβετε τον αριθμό παραγγελίας, μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη, θα σας ενημερώσουμε στο e-mail σας για να την παραλάβετε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά εντός ωραρίου λειτουργίας, στα 2410 287951-288741, για να ρωτήσετε σχετικά με την παραγγελία σας.

Η εξόφληση της γίνεται με μετρητά, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Αν δεν έχετε λάβει το μήνυμα πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη μην περάσετε εάν δεν τηλεφωνήσετε πρώτα, ώστε να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία.

 

. Η διεύθυνση του καταστήματος Cava Kostas – είναι Ηρώων Πολυτεχνείου 167 41223 και το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα – Σάββατο 9:30-14:30 -17:30- 23:00.

Δώρα

Τα δώρα είναι η ειδικότητα μας και θέλουν περισσότερο χρόνο και φροντίδα για την παράδοση τους. Στα δώρα στο site μας μας θα δείτε η έχετε δει ότι απουσιάζουν τα καλάθια και είναι μόνο κουτιά κλειστά, αυτό συμβαίνει καθώς οι κλειστές συσκευασίες θα αντέξουν την μεταφορά και θα παραδοθούν με ασφάλεια και ταχύτητα.

 

Στο φυσικό μας κατάστημά στην Ηρώων Πολυτεχνείου 167 θα βρείτε πολλές και υπέροχες προτάσεις συσκευασιών όπως τσάντες, ψάθινα και μεταλλικά καλάθια, μπουκαλοθήκες, εφημεριδοθήκες, και άλλα πολλά.

 

Η χρέωση για την μεταφορά και παράδοση των δώρων εφόσον είναι εντός της πόλης της Λάρισας είναι μηδενική.

Διαθεσιμότητα Ειδών​

Επιλεγοντας ενα είδος στο cavakostas.gr εκτός από την περιγραφή του υπάρχει ένδειξη με την κατάσταση της διαθεσιμότητας του:

 

. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
. ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ
. ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Στην ένδειξη Κατόπιν Παραγγελίας είναι για τα είδη που είναι περιοσμένης παραγωγής και σπάνια. Εάν εκδηλώσετε ενδιαφέρον για κάποια από αυτά συμπληρώνετε την φόρμα που βρίσκεται κάτω από τα χαρακτηριστικά του είδους με την ένδειξη “Ενδιαφέρομαι “.


Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πότε και σε ποια τιμή μπορούμε να το βρούμε.

Παραδόσεις

Η παράδοση των αγορών σας κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα αλλά και την περιοχή παράδοσης.

Στην Λάρισα από 1 – 2 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα αποστολής εκτός Λάρισας και περιχώρων δύναται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και η παράδοση θα διαρκέσει 2-4 ημέρες με δική σας μεταφορική εταιρία. Αυτό στο μέλλον θα αλλάξει και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Σημαντικό:  Όταν πραγματοποιείτε τις αγορές σας στην cavakostas.gr, το σύστημα ενημερώνεται και η παραγγελία σας ετοιμάζεται προς παράδοση την ίδια ημέρα εφόσον η παραγγελία γίνει εργάσιμη ημέρα (εκτός Κυριακής) από τις 08:00 μέχρι τις 16:00. Σε διαφορετική περίπτωση η επεξεργασία της αρχίζει την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

Παραδόση την ίδια ημέρα

Οι αυθημερόν παραδόσεις είναι εφικτές αλλά μόνο μέσω τηλεφώνου στο 2410288741-287951 και μέσα στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος.

Δευτέρα – Σάββατο 9:30-14:30 -17:30- 23:00

Eμείς να είσαστε σίγουροι ότι θα σας φερθούμε με την ίδια αγάπη και προσοχή είτε επισκεφτείτε το φυσικό είτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!