Τρόποι πληρωμής

Με πιστωτική κάρτα

Κάνοντας τις αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές κάρτες Visa, Master card.

 

Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα.

 

Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν προστασία και ασφάλεια όταν εκτελείτε πληρωμές διαδικτυακά με την κάρτα σας, εάν και μόνο έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι έχετε αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin)  χρησιμοποιώντας αυτόν αποκλειστικά για τις διαδικτυακές πληρωμές σας,ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της τράπεζας σας.  

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: IBAN : GR 
EUROBANK: IBAN  GR
ALPHA BANK: IBAN : GR

 

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί θα εμφανίζουν ως δικαιούχο την ΚΑΒΑ ΚΩΣΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ ΕΠΕ.

 

Στην περίπτωση κατάθεσης, θα πρέπει πρώτα να σας επιβεβαιώσουμε το ποσό της παραγγελίας σας και ύστερα να γίνει η κατάθεση (παρακαλούμε στην απόδειξη της κατάθεσης να φαίνεται καθαρά το επώνυμο που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία ή -ακόμα καλύτερα- ο αριθμός της παραγγελίας σας). Πριν την αποστολή της θα πρέπει να έχουμε ενημερωθεί για την κατάθεση είτε με τηλέφωνο στο 2410287951–2410288741, είτε με email στο info@cavakostas.gr.

Στο φυσικό μας κατάστημα

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας, με μετρητά, η με πιστωτική κάρτα στο κατάστημα μας στη Λάρισα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 167. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!